24 + 1 téma – itt a truBudapest végleges program!

Elkészült a végleges truBudapest program!

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: több mint 20 vállalati HR és recruitment szakember, magyar, angol, ír és lengyel témavezetők, lokális és globális recruiting guruk jönnek el, hogy megosszák Veled a tudásukat, és tanuljanak Tőled.

Minden órában legalább két ‘corporate’ témánk van és majdnem minden órában van egy témánk, ami angol nyelven lesz. Megtalálod a legizgalmasabb kérdésfelvetéseit a Recruitment technológia, Social Recruitment, Jelölt-Közösség-Építés és a Recruitment innováció témaköröknek – egyszóval, forró egy nap lesz, meglátod!

24 különböző témánk lesz 8 óra alatt, óránként tehát négy, párhuzamosan futó beszélgetést moderálunk. Míg a témákon szabad a mozgás, és bárki bármikor ki/bejöhet/mehet, érdemes átfutni és már jó előre megtervezni, melyik beszélgetésre szeretnél menni.

Van azonban +1 jó hírünk is: Tollas Attila és társai az Actionlab-től a truBudapest után tartanak egy ingyenes workshopot ‘Suttogások, sikolyok – a gesztusrendszer dekódolása az interjúztatásban’ címmel. Ez egy taktikai/technikai szeminárium, ami gyakorló recruiterek számára különösen hasznos lehet (mondanám a must have).

A program kiíráson színeket találsz, aminek idővel nyilván jelentősége lesz – mára csak szép és vidám, legyen hát ennyi elég.

More to come és találkozunk a jövőhéten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s