Hirdettél már 1 Ft-ért? #truBudapest – itt minden lehetséges

Egy év kihagyás után, idén újra truBudapest. Írd be már most a naptáradba: május 26. (csütörtök).

24 különböző toborzási téma, sourcing és recruitment dömping, számtalan külföldi témavezető, a hazai szakma krémje, habja és még a cseresznye is ott lesz a tortáról. BAMM! #nagyotszól

Idén a profession.hu jóvoltából belevágunk egy izgalmas kísérletbe. Négy szerencsés, önként jelentkező vállalatnak átírjuk és felturbózzuk az álláshirdetését, hogy megnézzük, mennyivel tud többet az az álláshirdetés, ami tudásból és törődésből született. Az új szövegezést és design-t a legkorszerűbb HR technológiák alkalmazásával, a profession.hu és a Randstad employer branding és sourcing gurui segítségével hozzuk létre. Mindezt 1 Ft-ért és persze a vállalattal folyamatosan egyeztetve, kéz a kézben.

Miért is jó ez? 

Ez a négy cég április 18-tól kezdve egy álláshirdetés A/B testing-ben vesz részt négy héten keresztül. Az A/B testing lényege, hogy egymás mellett hirdetjük a profession.hu-n azt a hirdetést, amit a vállalat magától rakna fel és azt, amit közösen, az elérhető legnagyobb tudással raktunk össze. Ennek köszönhetően mérni tudjuk a két különböző hirdetés hatékonyságát, és rengeteget tanulunk arról, mitől lesz jó (és miért) egy álláshirdetés. Persze, minden jelölt, aki pályázik, a Te céged jelentkezője lesz – csak nyerni tudsz ezzel.

Hogyan lehet csatlakozni a projekthez?

A lenti form-ot kitöltve bárki csatlakozhat vállalati toborzási oldalról. Kérlek, tölts ki minden mezőt, és küldd el a form-ot legkésőbb április 1-ig (és ez most nem tréfa). Az ezt követő két hétben kiválasztjuk a négy szerencsés vállalatot, és felvesszük velük a kapcsolatot. Utána meg… indul a munka!

Ez a kísérlet, a tapasztalatok megosztása, az A/B testing kiértékelése az egyik témánk lesz a truBudapest-en. Egy téma a huszonnégyből. Tehát… hátra van még 23, de azt majd csak később árulom el.

Addig is, vágj bele az évszázad álláshirdetésének kitalálásába velünk. Remélem, hamar hallunk felőled!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s