#truBudapest képek, vélemények – jövőre Veled ugyanitt?

Reméljük, jól érezted magad a #truBudapest-en, és volt alkalmad újat tanulni, hallanni, jót vitázni, új kapcsolatokat kialakítani. Az idei nonferencia minden idők legnagyobb eseménye volt számunkra.

A számok tükrében:

  • 170 résztvevő,
  • 35+ témavezető,
  • 100++ liter kávé és…
  • ….végtelennek tűnő lépcsőzés. 😀

A fotókat feltöltöttük a „hivatalos” #truBudapest Facebook csoportba és fan-page-re is (igen, időközben létrehoztunk egy olyat is, hogy jövőre még könnyebb legyen a kommunikáció). A nyilvános csoportba itt tudsz belépni, míg a fotókat a legegyszerűbben itt találod meg (de persze itt is fent vannak, vagy a lenti képre klikkelve odavezetünk). Bátran tag-elj, kommentelj, és kérdezés nélkül megoszthatod, mentheted a képeket.

Brody_160526_081

A gifie-képeket egybe gyűjtöttük ezen az oldalon. Írd be a jelszót (hello), és töltsd le a sajátodat, ha nem volt még rá alkalmad.

Két érdekes review is született a truBudapest-ről. Pankotai Balázs beszámolóját itt olvashatod, Kasia Borowicz-ét pedig itt (angolul).

Nemsokára elkezdjük tervezni a jövő évi show-t, és hatalmas segítség lenne, ha kitöltenéd a #truBudapest kérdőívet. Itt találod meg (vagy lent). A válaszok anonimak, és egyaránt örülünk dícséretnek és kritikának!

Köszönjük, hogy velünk tartottál. Jövőre találkozunk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s