Milyen is a magyar toborzó DNS?

Tá-dááám! Igen, indulunk. Végre. Valahára. Hello. Most. Máris. Figyelj!

Nyilván megszoktátok, hogy a truBudapesten mindig csupa baró dolgok vannak, de most, idén, 2017-ben, a kakas fura évében, gyerekek!… ki-ka-par-tuk a legjobbat ebből a toborzásból. Idén még nehezebb lesz választani az egymás mellett futó témák közül és – annyit megígérhetek – még jobban fog fájni, hogyan szakadj négyrét!

Négyrét?! hah! lesz az még hat is. #psssszt

Szuper ütős topikok lesznek most májusban (mikor? hol? itt) fantasztikusan zseniális témavezetőkkel (lista itt). És lesz egy sor ilyen-még-sose-volt megoldásunk. Na, sorba-szeribe, kezdjük az elején.

First step first.

Szerinted hogy néz ki a magyar toborzó DNS-e? Szerinted mindenki multi-taskol? mindenki jól kommunikál? mindenki pörög ezerrel?? Szerinted mindenki az embereknek akar segíteni vagy néhányan közülünk inkább bíbelődni szeretnek a gépen? Vagy becsavarni egy villanykörtét a nyomtatószobában?

Másfelől megközelítve: mi kell ahhoz, hogy valakiből superrecruiter legyen? Milyen skill-ek, milyen kompetenciák? Biztos, hogy tudjuk? Tudjuk mind? Vagy: biztos (nyilván nem), hogy mind egyetértünk?

Screen Shot 2017-03-21 at 11.55.55

Bach Dorottyával és Székely Gáborral és a Profiles International-lal belefogunk egy nagyszerű kísérletbe. Sponsorunknak köszönhetően most bárki recruiter ingyen és bérmentve kitöltheti a PXT-t (a Profiles online kompetencia tesztjét). Kitöltés után a truBudapest napján ellátogathat a Profiles kiscsoportos feedback-adó alkalmaira, a nonferencia után pedig emailben megkapja a saját profilját pdf-es verzióban, míg adataival (anonim módon) részt vesz a nagy, magyar toborzó DNS létrehozásában. #mindenkiegyért 

Ki is a magyar recruiter valójában – ezt fogjuk megtudni a nap végén, gyertek, csináljuk! Milyen erősségek és gyengeségek jellemeznek minket? Hol vagyunk nagyon mások, nagyon eltérőek egymástól? Meg egyáltalán: van-e olyan, hogy toborzó DNS?

Érdekes, nemde? Ha van kedved beszállni, akkor, kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Jelentkezési adataidat én és a Profiles International Hungary Kft. munkatársai fogják látni.

Stay tuned – nemsokára jön a többi tru-hír is.  Már csak két hónap és olala! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s