Idesüss! employer branding látványkonyha #nomnomnom

Na akkor megint valami el- és megszállott truBudapest fun. Évek óta a fejünkben motoszkál, milyen lenne úgy beszélni az employer brandingről, hogy… hát hogy nem beszélünk róla, hanem végre csináljuk. Csináljuk, mache, a két kezünkkel, közösen.

Aztán az évek elteltek, és a magyar piacon végre megjelentek komoly és sikeres employer branding tanácsadók. Cégek és fiatal vezetők, akik nem csak menők, hanem még extrán jófejek is. A Colibri és a Brandfizz, két szuper tehetséges csapat, bevállalta, hogy exkluzív employer branding workshopot tart egy maroknyi szerencsés truBudapest résztvevőnek.

Screen Shot 2017-03-31 at 09.43.56

Mi is ez az employer branding workshop?

  • A max. 8-10 fős csapat,
  • ahol mindenki más-más cégtől jön,
  • 6 órát kap,
  • hogy kidolgozzon egy employer branding stratégiát és/vagy kampányt egy előre megadott témáról. Határ a csillagos ég!

A témát persze mi, truBudapesterek adjuk majd ki, aznap reggel; legyen valami kis izgalom mindenkinek 😀 A 6 óra végén lesz egy prezentáció, igazából egy nap-záró nagy beszélgetés. Tapasztalatokról, találmányokról, utakról, kérdésekről és válaszokról.

Mi fontos még? Jaaa, a látványkonyha!

Mert bár a két csapat egész nap workshop-ol, a többi truBudapest résztvevő bármikor, mint egy téma/beszélgetés esetében is, odamehet, belehallgathat, kérdezhet a konyhához/ba/tól (persze nem trollkodhatja szét a munkát, de, mondjuk így, érdeklődhet, beleláthat, megérthet). Ott lehet és van és lesz, mint egy látványkonyhánál (think Vapiano), nézheti, megfigyelheti, hogyan dolgoznak a többiek. Hogyan jutnak el A-ból B-be.

Hogyan értik meg, mégis, mi fán terem az igazi employer branding.

A workshop-ra a jelentkezés a lenti adatlap kitöltésével (és persze jegyvásárlással) lehetséges. Figyelem, max. 20 főt fogadunk be erre a programra! Ingujjat felcsavarni könyékig!

Dagasztás innnn-duuuuul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s