még több info (még több jó) #truBudapest

Huh, három hét és truBudapest! 190 toborzási szaki, számos külföldi (még több belföldi), 24 órányi beszélgetés, 2 employer branding workshop – és még titkok, mókák, meglepik egymás hegyén-hátán.

AAEAAQAAAAAAAAa2AAAAJDNkYmMzMzNhLTVhNmQtNGJlYy05MzE4LTlkNjkzOWFlMmUwMgA profession.hu-nak köszönhetően lesz megint nagy ivászat (toborzói koccintás) az este végén, még ott, maradva a Bródy-ban. Másfelől, a Profession idén is elég ütős kontenttel jelentkezik:

  • A mesterséges intelligencia a toborzásban: mit tud LEO, a Martis IstvánProfession chatbotja? – wow-track Páthy-Dencső Blankával
  • Jelezz vissza a jelölteknek, mert lehet még a főnököd is egyszer… – (őszinte) (és megrázó) tapasztalatok Martis Istvánnal (ATS, candidate experience, automatizálás… #vizeslepedő)

Greguss CsabaMásik nagy szponzorunk, az Adecco, elhozza magával Spáda Tibort, a Siemens Operatív HR vezetőjét, és megosztják, hogyan építenek fel egy új, valódi stratégiai partnerséget a két cég között. Kihívások és potenciális buktatók, őszintén, első kézből.

Közös nevezőn – Belső kihívások egy üzleti partnerkapcsolat kialakításához: vállalati és tanácsadói szemszögből

  • Mit is jelent az üzleti partnerkapcsolati rendszer egy multinacionális vállalat és 0d0fb7etanácsadói vállalat között?
  • Milyen feltételei vannak egy partnerkapcsolati rendszer kiépítésének mindkét oldalról?
  • Készen állunk-e a nem hagyományos, partneri rendszer bevezetésére és működtetésére?
  • Valójában akarjuk-e a szolgáltatói működési modell átalakulását, vagy csak a hangzatos stratégiák állandó témája?

03991e4Toldi Gábor, a Social Talent magyarországi Partnere, a szakmai vezetős beszélgetéssorozatba száll be, és nem kevesebb, mint a Knorr-Bremse magyarországi CEO-ját hozza el magával.

Némi real time szembesítés, de még inkább: konstruktív beszélgetés, vélemény ide-odaadás arról, mi kell igaziból a szakmai vezetőnek s mi a recruiternek. Ezen is ott kell lenned!!

Végezetül (last but not least), eljön hozzánk a First Bird, egy osztrák központú HR techniológia start-up, akik egy forradalmasított munkatárs ajánlói platformot fejlesztettek ki. Hagyományainkhoz híven ez se demo lesz (nope sales, nope), hanem egy vérbő beszélgetés arról, miért kellhetnek ilyen programok, hogyan lehet boostolni az ajánlói programokat. Mitől működik egy ilyen program, s miért van az, ha senki nem ajánl senkit egy cégnek.

Holnap újabb track-ekkel jövök, mert még mindig van mit megosztani, újat mondani. #hihetetlen Addig is intézd a jóváhagyást, rágd a főnököd fülét, le ne maradj már! (Vegyél jegyet itt.) Cya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s