pár gondolat holnapra

Hahó, hát akkor holnap! Igyekszem összeszedni mindent, ami csak eszembe jut és fontos lehet.

 1. A truBudapest egy laza, szabad, respectful nonferencia, ahol bárki bárhova, bármelyik beszélgetésbe becsatlakozhat, hangot adhat véleményének, kérdezhet, vitázhat, megoszthat információt – és bármikor, amikor úgy jön ki, feláll és becsatlakozik egy másik beszélgetésbe. Mivel a program sűrű, teljesen oké, ha valaki egyszerre két helyre is benéz. Vagy háromra. Négyre. Ötre-hatra, mindre, nah.
 2. Nincs jó és rossz kérdés. Csak vélemény- és tapasztalatmegosztás van. És világbéke, nyilván, az legyen is! 😉
 3. Egészen sok nem-magyar résztvevő lesz, így ha egy téma mehet angolul, akkor nosza! váltsatok.  Ha azonban bárki is nem érzi magát komfortosan egy angol beszélgetésben, szóljon, és maradjon a nyelv magyar.
 4. A termek beosztását itt lehet megnézni. Nézd is meg, kérlek!
 5. A témavezetők bioját meg itt.
 6. A végleges program itt van, de ki is lesz ragasztva, meg Zsuzsi nyomtat mindenkinek kicsibe’.
 7. Lesz ott Zsuzsi, Balázs meg egy hat fős crewBudapest csapat az Adecco jóvoltából, mi mind egyenpólóban, látni fogod. Ha eltévednél, elakadnál (vagy, tegyük fel, csak egy spontán ölelésre vágysz), bátran fordulj hozzánk.
 8. A kávé, tea, limonádé, ásványvíz mind benne van az árban – ha valaki mást szeretne inni, a bárokban megteheti, ám az önköltséges. Pogácsa-nasi, mondják, annyi lesz, hogy mindenki négy kilót hízik majd a nap végére. Jaj!
 9. Apropó kávé! Két bár működik szimultán a nap folyamán. Egyik a földszinten, a networking room mellett (jobbra), a másik az első emeleten, a bárban (meglepő ;-). Az ebédet is itt, illetve a networking room-ban szolgálják majd fel.
 10. Az employer branding látványkonyhára bárki behallgathat. Az se zártkörű. Csak menj oda, üj le, és csatlakozz a lelkes csapatokhoz. Bővebb infó itt és itt.
 11. A Profiles International majdnem egész nap várja azokat, akik részt vettek a toborzó DNS-projektben. Ők a -1 szinten lesznek, a Social Talent teremmel szemben, és visszajelzést adnak arról, ami a PXT-tesztekben rejtve benne marad.

HRfeed1.png

 1. (+1) A nap végén, 17h-tól lesz a Profession koccintás illetve egy szakmai videósorozat, a HRfeed első, magyarországi premierje (pár kép fent/lent). Akit érdekel, mi újdonsággal rukkoltunk elő, csatlakozzon a vetítéshez! (networking room)

HRfeed2.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s