gamification forradalom a #truBudapest-en —> earlybirds jegyek a piacon!

 A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni?

Kevés globális toborzási trend terjedt el jobban Magyarországon, mint a gamification.

A játékelméletre épülő, és a játék által jelölteket bevonzó kiválasztási rendszerek csak pár éve robbantak a Földön, ám Magyarország egyike volt a szuperaktív korai kezdeményezőknek. Nagy presztízsű giga-vállalatok, és kisebb, ám a kiválasztás versenyében keményen harcoló munkaadók nyúltak ehhez a megoldáshoz – és napról napra újabb sikerekről lehet hallani.

Játékos nép a magyar, tudjuk ezt jól, kreatív fajta! 🙂

A truBudapest-en csokorba szedtük a 2014-es év szerintünk legizgalmasabb történeteit. Bár a tematika adná magát, ez alkalommal mi mégse tesszük őket egymás mellé, hanem időben majd egymás után, váltva, így az, akit épp a gamification megoldásai érdekel, számos sikersztorit is meghallgathat szeptember 18-án.

  • Orosz Vivien (MOL) és Orova Balázs (EcoSim) a MOL recruit programjai kapcsán dolgoztak együtt. A MOL Freshhh versenyek és a Growww frissdiplomás programok elnyerték az Egyesült Államokban az ERE Recruiting Excellence Award díjat a Best College Recruitment Program kategóriában. “Az olajipari vetélkedőre hét év alatt 70 ország nevezett be, és több, mint 250 egyetemről több, mint 15 ezer hallgató vett részt a versenyen” – írja róluk a média.
  • Bíró Noémi (PwC) már 3 éve indította el  a Multipoly játékot, amivel frissdiplomás  tehetségeket vonzanak be a PwC látóterébe. A kezdeti hangos sikerek után, a játék a PwC-ben regionálisan az érdeklődés középpontjába került, és a magyar irodán túl már számos régiós leányvállalat gondolkozik azon, hogyan honosítsák meg náluk a Multipolyt. Noémi a másod-generációs játék-bevezetésről és ennek buktatóiról fog beszélgetni velünk.
  • Jeni-Pető Alexandra (GE Healthcare) egy programozói bulit álmodott meg, és zajos sikerrel meg is valósította idén májusban az A38 hajón. Az event recruitment és a gamification metszetéből származó toborzási megoldásról, a Minds & Machines- ről is a truBudapest-en hallhattok bővebben.

Mit is ígértünk? Még tizenöt téma van a tarsolyunkban, kövesd figyelemmel a témavezető listát a truBudapest website-on.

Hogy a víz felforrjon és a szenvedélyek felfűtsenek, elindítjuk az earlybird jegyvásárlást. Az earlybird akció mától szeptember 4-ig tart, utána már csak a „regular” jegyek lesznek elérhetőek.

A jegyárban benne van egy isteni, háromfogásos ebéd a BMC Opus Jazz Club-ban, illetve nyilván egy egész nap truBudapest 24 órányi recruitment beszélgetéssel.

Ready? steady?! Goooo! Jegyvásárlás  ITT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s