hogy is lesz ez? truBudapest kisokos

Ahogy a fiam szokta mondani: Papa, már csak kettőt kell aludni!

Sokan kérdeztétek, hogy is lesz a nap, mire kell számítani (és mire nem). Próbálom összeszedni a gondolataimat:

  • a truBudapest egy nonferencia, ahol nincsenek kitűzők (névtáblák), nincsenek prezentációk, nem lesznek standok, nincs dress code, és minden nagyon-nagyon szabad
  • miért szabad? mert a témavezetők azért vannak, hogy bedobjanak egy topikot, és irányítsák a beszélgetést, ám a beszélgetés maga – hogy élvezed-e –  Rajtad múlik! Bátran kapcsolódj be egy beszélgetésbe, vitázz, kérdezz sokat, kommentelj! nincs alapérvényű igazság, amit megosztunk Veled, csak megtett utak, tapasztalatok, vélemények. Kudarcok és sikerek, problémák és megoldások. Légy aktív, és irányítsd Te a saját truBudapest élményedet!
  • miért szabad még? mert egy beszélgetésből egy másikba bármikor válthatsz. Ez fontos! Mi, magyarok, nem merünk felállni valahol, és kijönni “csak úgy”. De itt ez így megy. Ezért van ilyen sok téma (konkrétan 24), hogy lehetőséged legyen minél több érdekes toborzási kérdéssel szembenézni, hogy felrázd a gondolkodásod, hogy újat hallj.
  • és akkor ezeken túl: miért szabad még? végülis, mert itt mindenki egyenlő: vállalati felsővezető és junior agency recruiter, beszállító és szolgáltató. Nincs hierachia, mindenki számít. Ezért nincsenek kitűzők, hogy a lehető legjobban betemessük ezeket a “szakmai árkokat” (és ne egy dögcédula alapján döntsük el, kivel akarunk beszélgetni). Egy jó beszélgetés pozíció-független – annyiszor megéltük már ezt, nemde!?

OK, ezek az alapok. Mi van még?

Lesz négy segítő kollegám a Randstad Sourceright-tól, a crewBudapest, akik megoldanak minden logisztikát a nap folyamán. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulj hozzájuk!

crewBudapest

Egy sor külföldi szakember is csatlakozik hozzánk. Nem csak mint témavezető, hanem mint résztvevő. Ha egy beszélgető társaságnak nem okoz gondot, akkor váltsatok át angolra. Erős feelingje van egy nemzetközi beszélgetésnek.

A szobák (termek)… az egyszerűség kedvéért így neveztük el a négy helyszínt: fent, lent, jobbra és balra. …majd utána rájöttünk, hogy a jobbra/balra persze mindent megkavar. Sebaj, kell ennyi challenge! 😀 Lesznek nyilak mindenütt, programok kiragasztva, kiosztva kézbe és a crewBudapest – menni fog!

Még három (fontos!) dolog végezetül:

  1. csináltunk egy nyilvános Facebook csoportot, ahova bárki beléphet, és csatlakozhat a buzz-hoz. A crewBudapest ott (is) segíteni fog, hogy mi jön most és hol, ellenben jó lenne látni, hogy megosztjátok a legérdekesebb gondolatokat, képeket, hogy azok is tudjanak követni, akik lecsúsztak a jegyvásárlásról. Sharing is caring 😀 https://www.facebook.com/groups/330433850472355/ 
  2. délelőtt folyamán lesz egy mágikus gifie masina, ahol jópofa gif profil képeket lehet csinálni truBudapest színekben. Ez az ajándékunk része, próbáld ki!
  3. és a leges-leges-legfontosabb: a nap végén, immáron kivéreztetve 24 órányi beszélgetést, a profession.hu jóvoltából lesz egy baráti koccintás ugyanott, a Bródy-ban. Ettől lesz csak kerek a nap.

Várunk nagyon! Addig is happy hiring 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s